23948sdkhjf

14 parcelhuse skal blive til 100 ved Kolding

Sennenbolig, der har kontor i Kolding, har de seneste år opført boliger i Aalborg og Aarhus. Men nu ser virksomheden mod Trekantsområdet. Ved Vonsild lige syd for Kolding har firmaet planer om at udvikle et 16,5 hektar stort, som på sigt kan komme til at rumme op til 100 boliger. 

I første omgang tager Sennenbolig fat på en etape, hvor 14 parcelhusgrunde kommer til salg. Senere har SennenBolig planer om at bygge 10 rækkehuse. 

- Vores forventning er at starte byggemodningen i marts næste år, når vejret tillader det, siger Bent Graungaard, direktør og partner i SennenBolig, som har arbejdet med arealet i nogle år. 

Parcelhusgrundene bliver på gennemsnitligt cirka 1.000 kvm og de kommende købere kan selv bestemme hvilken entreprenør, der skal opføre husene.  

Det nye boligområde kommer til at ligge i forlængelse af Blåbærvej og er placeret ud mod åbne marker. Kolding Kommunes Plan-, Bolig- og Miljøudvalg har netop nikket ja til en ny lokalplan, en rammelokalplan, for det 16,5 hektar store areal syd for Ådalsparken i Vonsild, der baner vej for de nye boliger. Den nye lokalplan sikrer et grønt område øst for det nye boligareal op mod Dalby Møllebæk, hvor der bliver offentlig adgang via stier. 

Ud over helhedsplanen for det samlede areal er vedtaget en detaillokalplan for det cirka fire 4 hektar store areal, hvor SennenBolig i første omgang vil udstykke og bebygge.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141