23948sdkhjf

Verdens højeste hus bliver 1,6 kilometer højt

Med en investering på over 150 mia. kroner har Kingdom Holding Company besluttet sig for at opføre verdens højeste bygning. Se videoen her.
Bag Kingdom Holding Company står Prins Al Waleed Bin Talal, og han har netop godkendt planerne for det enorme ”Kingdom Tower”, der med sin højde på 1,6 km. bliver verdens største. Det skriver internetsiden Dvice.com.

Prisen for byggeriet, der skal opføres 20 km. udenfor Jedda i Saudi Arabien, er estimeret til svimlende 30 mia. $, og ifølge Dvice.com vil det tage 12 minutter at komme til toppen med elevator.

Ifølge Ingeniøren kommer bygningen, der er tegnet af britiske Adrian Smith, til at rumme 3,5 mio. m², og rundt om byggeriet skal der anlægges en by på omkring 23 mio. m². I bunden af bygningen skal der være kontorbygninger, og længere oppe bliver der plads til hotel og lejligheder.

Kingdom Tower bliver næsten dobbelt så høj som verdens pt. højeste bygning, Burj Khalifa i Dubai, der ’kun’ måler 828 meter.


[flash][width]500[/width][height]390[/height][address] http://www.youtube.com/v/j0yDAMt6_3c?version=3 [/address][/flash]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078