23948sdkhjf

Erfaren udvikler satser nu på egne projekter

Jørgen Junker, som gennem 25 år var en del af ledelsen i Sjælsø Gruppen, puster nu nyt liv i sit eget selskab, Junker Projektudvikling, der blev stiftet i 2014.

Det sker sammen med sønnen Jacob, der har en baggrund som konsulent og selvstændig inden for IT-branchen, hvor han har arbejdet med softwareudvikling og projektledelse.

Fokus for Junker Projektudvikling er at tilbyde sig som samarbejdspartner til de grund- og ejendomsejere, som enten ikke kan overskue, ikke har tid eller ikke har kapital til selv at udvikle.

- De går glip af en ofte betydelig up side. De kan måske få to-tre gange mere på bundlinjen for den færdigudviklede ejendom. Mangler de selv viden om projektudvikling, er vi en interessant samarbejdspartner. Vi har erfaringen og ekspertisen i såvel udvikling af nybyg som konvertering af ældre ejendomme og kan dermed sikre, at projektet bærer hele vejen igennem, forklarer Jørgen Junker.

Jørgen Junker har de sidste tre år arbejdet som COO i Gefion Group med ansvar for projektudvikling, gennemførelse og salg, men stoppede planmæssigt i virksomheden i foråret.

I stedet satser han altså på at bringe sin omfattende viden og erfaring i spil i eget regi, og arbejdet er allerede i fuld gang.

-Jeg er positivt overrasket over, vi allerede er i gang med seks større og mindre projekter. Det viser, der er et stort behov. De er i en tidlig fase, men det er også her, vi kan være en vigtig hjælp til at beskrive potentialet, siger Jørgen Junker.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094