23948sdkhjf

Vinderup Træbyg får ny hovedaktionær

Kirk & Thorsen A/S har købt aktiemajoriteten i firmaet, der fremstiller modulbyggeri. Samtidig indtræder tidligere FM-Søkjær-ejer, Michael Mortensen, som medejer og formand.
Investeringsselskabet Kirk & Thorsen har erhvervet 68 % af aktierne i Vinderup Træbyg A/S – en vestjysk nichevirksomhed, som gennem 20 år har fremstillet præfabrikeret pavillon- og modulbyggeri.

Vinderup Træbyg har hidtil været ejet af adm. direktør Leif Møller samt de to nøglemedarbejdere, salgschef Dan Sand Jensen og projektleder Heine Jakobsen.

Ejerskiftet sker som en naturlig konsekvens af Leif Møllers ønske om at gennemføre et generationsskifte.

Fokus på organisk vækst og udvikling
Foruden Kirk & Thorsen indtræder Michael Mortensen i virksomhedens ejerkreds og bliver ligeledes formand for selskabet. Michael Mortensen er i dag hovedaktionær i ejendomsselskabet Casa og tidligere ejer og adm. direktør i typehusproducenten FM-Søkjær.

Samtidig øger Dan Sand Jensen og Heine Jakobsen øger deres ejerandel i virksomheden, og de vil fremadrettet udgøre virksomhedens daglige ledelse:

- Vi ser Kirk & Thorsens opkøb som en enestående mulighed for at videreudvikle Vinderup Træbyg som virksomhed, men også selve byggekonceptet på et meget konkurrencepræget marked. Samtidig tilføres virksomheden vigtige kompetencer, som kan være medvirkende til at øge vores position på markedet, siger Dan Sand Jensen.

Stor ordre fra Vejdirektoratet
Trods svære markedsvilkår har Vinderup Træbyg fastholdt solide overskud hele vejen gennem krisen. I det seneste årsregnskab, der blev afsluttet den 30. juni 2010, kunne virksomheden præsentere et overskud på 4,5 mio. kroner før skat.

Den positive udvikling er i det nye regnskabsår bl.a. fulgt op af en større ordre fra Vejdirektoratet, der i oktober måned valgte Vinderup Træbyg som eneleverandør af handicapvenlige toiletbygninger til flere af landets rastepladser.

Fremadrettet ser virksomheden bl.a. store muligheder i det nyudviklede modulkoncept, ”Flexicubes”, som er baseret på flere forskellige modultyper, der kan sammensættes efter behov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14