23948sdkhjf

Fire totalentreprenører på plads i Ørestad

ATP Ejendomme går i marts i gang med første del af et udviklingsprojekt med en samlet investering på 600 mio. kroner.

I 2020 skal 153 lejeboliger, et Zleep Hotel med 211 værelser, et otte-etagers p-hus og en Burger King-restaurant stå færdig på den byggegrund, som ATP Ejendomme i sommer overtog tæt ved Ørestad metrostation, Royal Arena og Copenhagen Towers.

Som fortalt allerede tirsdag, er det Adserballe & Knudsen, der skal opføre boligdelen med PLH Arkitekter og Moe som rådgivere.

Byggeriet af de 153 boliger går efter planen i gang sidst i 2018, og det samme gør hotellet, hvor Gråkjær har sikret sig totalentreprisen. Men allerede i marts tager ATP Ejendomme hul på p-huset, der skal opføres af 5E-Byg, og inden sommerferien rykker Ommen & Møller ind på byggepladsen som totalentreprenør på byggeriet af Burger King-restauranten.

- Vi ser et stort udviklingspotentiale i denne centrale del af Ørestaden, som snart er fuldt udbygget. Der er kun seks stop fra Ørestad til Kongens Nytorv – en metrotur på blot 10 minutter, siger direktør i ATP Ejendomme, Michael Nielsen.

Det samlede projekt forventes at løbe op i omkring 600 mio. kroner. Det er i øvrigt første gang, at ATP Ejendomme prøver kræfter med udvikling af lejeboliger. 

Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Moe tegner både hotel og p-hus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.38