23948sdkhjf

International hæder til dansk produktdesign

Et internationalt dommerpanel har valgt den nyskabende akustikløsning fermacell ACOUSTIC som vinder af iF Design Award 2018 i kategorien ”Building Technology”. Juryen fremhæver den funktionelle, stilrene og æstetiske løsning, fordi den løser en aktuel udfordring i mange moderne boliger.

Fermacell løber med den internationale anerkendelse ved iF Design AWARD i kategorien ”Building Technology”. Prisen går til fibergipsproducenten fermacell for akustikløsningen fermacell ACOUSTIC.

Med fermacell ACOUSTIC er producentens solide, robuste og miljøvenlige fibergipsplader gentænkt som en akustikplade. Løsningen er udviklet i samarbejde med den anerkendte danske arkitekt og designer Lars Vejen – og samarbejdet sikrer, at funktionalitet, kvalitet og æstetik går op i en højere enhed.

En jury, der består af 63 uafhængige eksperter fra hele verden, har valgt fermacell ACOUSTIC, fordi det forener et tidløst, enkelt udtryk med funktionalitet.

Dertil løser fermacell ACOUSTIC et udbredt problem med akustik i de moderne boliger og bygninger, hvor stramt design med hårde overflader præger stilen.

- Tidens minimalistiske byggestil med hårde gulvbelægninger, store rum, glatte vægge og lofter er flotte at se på – men det giver nogle udfordringer for rummets akustik og dermed lydmiljøet. Dårlig akustik gør det anstrengende at opholde sig i et rum og vores løsning er derfor at gentænke vores fibergipsplader som en akustikplade, der tilfører rummet lydabsorberende overflader, siger direktør i fermacell Niels-Jørgen Pallesen, som er glad for at modtage anerkendelsen med designprisen.

iF Design Award uddeles årligt inden for en række kategorier. Det er verdens ældste, uafhængige designorganisation, det tyske IF International Forum Design GmbH, der står bag prisen.

Og i år har der været hård konkurrence: over 6.400 produkter på tværs af 54 lande er blevet indstillet til prisen i håbet om at modtage den anerkendelse og det kvalitetsstempel, der ligger i at modtage prisen.

Prisen overrækkes til vinderne i München den 9. marts 2018

Om designprisen iF DESIGN AWARD

iF DESIGN AWARD er anerkendt som et kvalitetsstempel for exceptionelt design verden over, og har været det igennem 65 år. Læs mere om iF Design Award på: ifworlddesignguide.com

Om fermacell ACOUSTIC

fermacell ACOUSTIC dæmper dårlig akustik uden at gå på kompromis med arkitektur og æstetik. Med ACOUSTIC er fermacells solide, robuste og miljøvenlige fibergipsplader gentænkt som en akustikplade. Den er udviklet, så den på én gang fremstår tidløst enkelt og samtidig udfylder en kompliceret funktion.
fermacell ACOUSTIC er en stærk akustikløsning med mange anvendelsesmuligheder, og pladen kan males, uden det forringer den akustiske effekt. Tre klassiske designs gør det muligt at skabe vidt forskellige og individuelle udtryk. Læs mere om ACOUSTIC her: www.fermacell.dk/2328.php

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078