23948sdkhjf

Seks nye projektledere hos Dansk Boligbyg

Der er vind i sejlene hos entreprenøren, som i begyndelsen af det nye år har styrket organisationen med nye medarbejdere i Horsens, Roskilde og Odense.
Dansk Boligbyg har på det seneste sikret sig flere større opgaver rundt omkring i landet, og virksomheden har derfor tilknyttet nye projektledere til afdelingerne i Horsens, Roskilde og Odense.

Horsens-afdelingen
Fra afdelingen i Horsens skal Dansk Boligbyg stå for et nyt projekt med 50 boliger på Thors Bakke i Randers, og den opgave skal styres af 44-årige Michal Hansen, der er tiltrådt den 4. januar.

Michal har en baggrund som bygningskonstruktør og selvstændig tømrermester og har blandt andet udført en række store byggerier for KPC og MT Højgaard.

I Horsens har man også budt velkommen til Martin Secher Sønderskov, der er ansat som projektleder for et byggeri med 91 boliger og fælleshus i Stavtrup ved Århus.

Martin er uddannet bygningskonstruktør og har senest arbejdet med projektsalg hos Velfac.

Roskilde-afdelingen
Via afdelingen i Roskilde har Dansk Boligbyg for nylig vundet en opgave med 56 boliger, og virksomheden har i den forbindelse ansat 41-årige Jakob Henk som projektleder.

Jakob er uddannet bygningskonstruktør i 1995 og har 15 års erfaring som bygge- og projektleder inden for fag-, hoved- og totalentrepriser. Han har desuden erfaring med både projektering og fagtilsyn i forbindelse med renovering og fredede ejendomme.

Sideløbende med ansættelsen af Jakob Henk har afdelingen i Roskilde ligeledes tilknyttet 38-årige Bjørn Hansen som projektleder. Bjørn afsluttede sin uddannelse som bygningsingeniør i 2000 og har senest været ansat hos Arpe og Kjeldsholm, hvor han havde ansvaret for de indvendige arbejder på Tivoli Hotel og Congress Center.

Odense-afdelingen
I august 2010 åbnede Dansk Boligbyg en ny afdeling på Fyn, og også her har virksomheden tilknyttet to nye projektledere.

Bygningskonstruktør Morten Friis, 33 år, er ansat som ansvarlig på en sag med 58 lavenergi boliger i Odense. Han har flere års erfaring som bygge- og projektleder på både bolig- og erhvervsbyggerier; herunder udvidelsen af Rosengårdscentret i Odense og opførelsen af Fænøsund Park og Langeliniekajen i Nyborg.

Afdelingens anden nye medarbejder er 35-årige Bjarne Andersen, der er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har otte års erfaring med boligbyggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093