23948sdkhjf

Universitet udpeger rådgivere til bygningsrenovering

Et team med Dissing + Weitling i spidsen skal rådgive om renovering af halvdelen af Københavns Universitets bygninger

Københavns Universitet råder over en samlet bygningsmasse på godt en mio. kvadratmeter samt tilhørende forpladser og grønne områder.

Universitetet har nu udvidet et team med arkitektfirmaet Dissing + Weitling i spidsen til at stå for den tekniske rådgivning omkring drifts- og vedligeholdelsesopgaver på godt halvdelen af bygningerne.

Rammeaftalen omfatter det såkaldte Science-område på omkring 450.000 kvm, og i aftalen indgår drift og vedligehold af blandt andet Botanisk Have, og de omkringliggende bygninger, deriblandt Botanisk Museum og Geologisk Museum, bygningerne i Universitetsfirkanten, som for eksempel indeholder Zoologisk Museum, samt hele området ved Landbohøjskolen på Frederiksberg.

- Bygningsmassen på Science omfatter blandt andet en del laboratoriefaciliteter, og derfor har vi valgt at styrke vores kompetencer ved at tilknytte laboratoriespecialisterne fra RH Arkitekter som underrådgiver, fortæller partner Kresten Kirkegaard fra Dissing+Weitling i en pressemeddelelse.

Teamet
Rådgiver: Dissing+Weitling
Underrådgivere: RH Arkitekter og Kristine Jensens tegnestue
Ingeniører: Niras

To underrådgivere
Ud over RH Arkitekter er rådgiverholdet suppleret af landskabsarkitekt Kristine Jensens tegnestue, der også skal fungere som underrådgiver.

Niras vandt rammeaftalen for ingeniørrådgivning på Science og skal derfor arbejde tæt sammen med Dissing+Weitling på de forskellige opgaver.

Dissing+Weitling har de seneste fire år varetaget rammeaftalen om teknisk rådgivning på City Campus, som omfatter de historiske og fredede bygninger i indre by ved Vor Frue Plads samt bygningerne ved Østre Vold.

Her har tegnestuen blandt andet stået for istandsættelser på Kommunehospitalet, Palmehuset i Botanisk Have samt Geologisk Museum.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078