23948sdkhjf

Legoland udvider med nyt hotel

Temahotel med 142 værelser bliver forlystelsesparkens største investering til dato.

Legoland er klar til at stikke spaden i jorden til et nyt Lego-tematiseret hotel, som skal stå klar til at tage imod sine første gæster i april 2019.

Hotellet får 142 værelser og opføres med inspiration fra legetøjsudgaven af et Lego-slot. Prisen lyder på 200 mio. kroner, hvilket gør hotellet til den største investering i Legolands historie.

- Med det nye hotel kommer vi til at overgå alt, hvad vi tidligere har skabt i Legoland. Når børnene kører herfra, vil de ikke være i tvivl om, at de har boet på et ægte slot, fyldt til randen med eventyrstemning og Lego magi, siger Legolands direktør Christian Woller i en pressemeddelelse.

Danske entreprenører og internationale specialister Arkitekt- og ingeniørfirmaet D.A.I. er totalrådgiver på det 8.000 kvadratmeter store byggeri, der opføres som to bygninger med i to etager.

Hos Legoland oplyser pr-koordinator Kasper Tangsig, at det nye hotel opføres med hjælp fra 12 danske entreprenører og fire specialister fra henholdsvis England og Tyskland. 

- Vi kan dog ikke offentliggøre entreprenørerne på projektet endnu, da vi ikke har alle kontrakter på plads, skriver han i en mail til Building Supply.

Stigende efterspørgsel på overnatning Legolands nye hotel skal være med til at imødekomme en stigende efterspørgsel på overnatning fra parkens gæster.

Derudover spiller hotellet aktivt ind i realiseringen af Billund Kommunes vision om at blive kendt som ”Børnenes Hovedstad”. Åbningen af Lego House tidligere på efteråret markerede det første store initiativ i denne plan.

- Med en så spændende og unik oplevelse som Lego House som vores nye nabo forventer vi i fremtiden en endnu større efterspørgsel på overnatning i Billund, siger Christian Woller.

Hvor det eksisterende Hotel Legoland både rummer et konferencecenter og tematiseret overnatning i børnehøjde, vil Slotshotellet blive opført udelukkende med børnefamilierne for øje. Hotellets restaurant får en kapacitet på 300 spisende gæster, og såvel indendørs som udendørs bliver der etableret legeområder. Hotellet udsmykkes med cirka 900 Lego-modeller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094