23948sdkhjf

Der er mange veje til international succes

En større undersøgelse har sat fokus på danske arkitekt- og ingeniørvirksomheders praksis i udlandet. Resultaterne præsenteres på seminarer i Århus og København i næste uge.
Bag undersøgelsen står Dansk Arkitektur Center (DAC), Danske Arkitektvirksomheder og Foreningen af Rådgivende Ingeniører.

Formålet er at sætte fokus på mulighederne for danske arkitekt- og ingeniørvirksomheder på det internationale marked; herunder at belyse hvad der skal til for at etablere sig og få succes uden for Danmark.

Resultaterne af undersøgelsen præsenteres på to gratis seminarer i næste uge i henholdsvis Århus den 16. november og i København den 18. november.

Seminarerne henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder, der enten har overvejet at satse på markeder uden for Danmark eller har haft enkelte internationale opgaver.

Baggrund
Seminaret ”Udvid dit marked” er en del af projektet ”Globale markeder”, der er igangsat af DAC, Danske Arkitektvirksomheder og Foreningen af Rådgivende Ingeniører. Realdania og Erhvervs- og Byggestyrelsen deltager desuden som finansielle partnere.

”Globale markeder” bygger på teoretisk viden og praktiske erfaringer fra både små og mellemstore samt toneangivende arkitekt- og ingeniørvirksomheder med mange års erfaringer på det internationale marked.

Derudover har Eksportrådet bidraget med gode råd og viden om branchen og dens muligheder på det internationale marked.

Projektet består af:
• Rapporten “Perspectives of Globalisation and the Danish Architecture and Engineering Industry”.

• Workshop med medarbejdere fra toneangivende danske arkitekt- og ingeniørvirksomheder med international erfaring.

• Publikationen Udvid dit marked.

• To seminarer i efteråret 2010.

• Input fra en sparringsgruppe.

Læs mere om projektet på www.dac.dk/udvidditmarked

Tilmelding til seminarerne kan ske via www.dac.dk/kalender
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11