23948sdkhjf

Nyt om navne

Patrade, Dansk Boligbyg, Kuben Management

Patrade
Steen Iver Andersen, maskiningeniør, er ansat som patentkonsulent i Patrades Aalborg-afdeling. Han har tidligere været patentkonsulent hos Patrade, men har i mellem tiden blandt andet været intern patentkonsulent hos Danfoss. Steen Iver Andersen er uddannet maskiningeniør fra Danmarks Tekniske Universitet. 

Dansk Boligbyg
Jørgen Fugl Hansen, 45 år, er udnævnt til projektchef i Dansk Boligbyg a/s, Odense-afdelingen. Han har siden ansættelsen som projektleder i 2011 blandt andet arbejdet med opførelse af 56 nye boliger Tårup Strandpark i Kerteminde, 20 nye handicapboliger, "Engbo" i Kerteminde og nyt aktivitetstilbud til handicappede, "Påfuglen" i Nyborg 

Bjarne Andersen, 41 år, er udnævnt til projektchef i Dansk Boligbyg a/s, Odense-afdelingen. Han har siden ansættelsen som projektleder i 2010 blandt andet arbejdet med opførelsen af 67 boliger på Tankefuld i Svendborg samt med opførelsen af Seest ny Børneunivers med plads til 80 børnehavebørn og 24 pladser i specialbørnehave for Kolding Kommune.

Jørgen Fugl Hansen og Bjarne Andersen har været med til at opbygge Dansk Boligbygs afdeling i Odense fra begyndelsen.

Jørgen Fugl Hansen bliver ansvarlig for opførelsen af 240 nye boliger på Østerlunden i Odense, mens Bjarne Andersen fortsætter som ansvarlig for et boligprojekt på Sukkerrækkerne, det gamle sukkerkogeri i Odense.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078