23948sdkhjf

Sportskæder bygger nye domiciler ved Silkeborg

To markante sporttøjsfirmaer køber store erhvervsområder ved Silkeborgmotorvejen.

Sport 24 med hovedsæde i Silkeborg og Sports Group Denmark fra Ikast har købt henholdsvis 40.000 og 14.000 kvadratmeter erhvervsjord i Funder ved Silkeborgmotorvejen.

Begge virksomheder bygger nyt domicil, mens Sport 24 desuden vil etablere et nyt lager.

- Vi glæder os til at fortsætte vores udvikling med et nyt hovedkontor ved Silkeborgmotorvejen med Sports Group Denmark som nabo. Vores plan er at starte byggeriet i første halvår af 2018. Et nyt lager kommer derefter, siger direktør Henrik Bruun fra Sport 24.

Igennem de seneste år har Sport 24 oplevet en positiv udvikling med åbning af flere nye butikker og en stigende omsætning. Hertil kommer fusionen med Sportigan og opkøbet af Stadium i 2016. Koncernen har i dag flere end 150 sportsbutikker og omsætter samlet for mere end en milliard kroner.

Yderligere vækst kræver mere plads
I 2012 stiftede direktør Bjarne Jeppesen Sports Group Denmark og har siden formået at opbygge en trecifret millionomsætning.

Virksomhedens 15 forskellige brands sælges i dag til cirka 800 kunder – såvel store sportskæder som individuelle butikker – i ind- og udland.

- Vi forventer at fortsætte vores vækst. For at det kan ske har vi brug for mere plads og bedre fysiske rammer. Det får vi i Silkeborg, forklarer Bjarne Jeppesen.

Sports Group Denmark planlægger at igangsætte byggeriet af et nyt domicil med showroom i løbet af efteråret. Ventetid på levering af betonelementer kan dog skyde byggestarten til først i det nye år, oplyser direktøren.

20 medarbejdere flytter fra Ikast til Silkeborg, når Sports Group Denmarks byggeri står færdigt i løbet af 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078