23948sdkhjf

Beskedent overskud hos TK Development

Ejendomsudvikleren er kommet ud af første halvår med et resultat på 6,2 mio. kroner før skat. Det er mere end 60 mio. kroner lavere end samme periode i fjor.
Baggrunden for det lavere resultat er et fald i omsætningen fra 1.178 mio. til knap 207 mio. kroner.

Trods nedgangen på bundlinjen forventer TK-ledelsen dog fortsat at realisere et resultat på omkring 100 mio. kroner for hele regnskabsåret 2010/11.

Optimismen skyldes ikke mindst en kapitaludvidelse på 210,3 mio. kroner, som skal styrke TK Development i bestræbelserne på at udnytte projektmulighederne i det nuværende marked.

Forventer normal avance på nye projekter
Samtidig vurderer ledelsen, at der efterhånden blæser mildere vinde i development-branchen:

- Siden begyndelsen af 2010 har markedsforholdene ændret sig i positiv retning. På investorsiden er markederne generelt præget af en forsigtig optimisme og øget investeringslyst, oplyser TK Development i sin halvårsrapport.

En væsentlig faktor for den positive udvikling er, at markedet har fundet et nyt niveau for priser på jord, entrepriser, leje og prissætningen for fast ejendom.

- De nye prisniveauer underbygger, at der også fremadrettet er god rentabilitet i udvikling af fast ejendom, og på nye projekter i projektporteføljen forventes dermed en normal avance, lyder ledelsens vurdering.

Balancen hos TK Development udgør pr. 31. juli 2010 4.586,9 mio. kroner mod 4.377,3 mio. kroner pr. 31. januar 2010. Koncernens egenkapital udgør 1.610,3 mio. kroner, svarende til en soliditet på 35,1 %.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08