23948sdkhjf

Raunstrup Tømrer køber Randers-firma

Tømrervirksomheden Bolther-Stensgaard med 21 ansatte bliver fremover en del af Raunstrup-familien. Yderligere opkøb kan være på vej.
Raunstrup Tømrer, der i forvejen har afdelinger i Århus og Vejle, har fået et medlem mere i familien med opkøbet af tømrervirksomheden Bolther-Stensgaard i Randers.

Den nye Randers-afdeling, der fortsætter under navnet Bolther-Stensgaard A/S, har mere end 25 års erfaring i branchen med bl.a. flere faste kommunale serviceopgaver samt mellemstore tømrerentrepriser i Østjylland.

Virksomhedens hidtidige ejer, Jakob Bolther, fortsætter som afdelingsdirektør og medejer, mens de 21 tømrere, murere, arbejdsmænd og funktionærer også fortsætter i firmaet.

Mål at blive landsdækkende
Med det seneste opkøb har administrerende direktør Søren Kristensen nu ca. 125 medarbejdere under sig, og målet er at runde en omsætning på 250 mio. kroner i løbet af de næste par år:

- Vi udfører i dag opgaver i hele landet og har eksempelvis udført flere tømrerentrepriser på Sjælland – og samtlige Kiwi-butikker er ombygget fra Alta-butikker af Raunstrup Tømrer. Men vi er i øjeblikket på udkig efter veletablerede tømrervirksomheder i resten af landet til opkøb, så vi kan blive landsdækkende med lokalt fundament, siger Søren Kristensen.

Fordel at være del af større virksomhed
Jakob Bolther har store forventninger til mulighederne i fremtiden. Han overbevist om, at Bolther Stensgaard vil få stort udbytte af at være en del af en større organisation, bl.a. fordi det øger chancerne for at komme i betragtning til større entrepriser:

- Som en del af Raunstrup Tømrer vil jeg fremover kunne få den nødvendige sparring omkring forretningsudvikling samt fordel af at være en del af en større virksomhed. Det bevirker, at jeg kan øge min konkurrenceevne på større tømrerentrepriser og samtidig være mere fleksibel og serviceminded overfor mine faste kernekunder, siger Jakob Bolther.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11