23948sdkhjf

Overvældende interesse for at høre om PCB

Alectia har fået mere end 200 tilmeldinger til et gå-hjem-møde om PCB. Det er så overvældende, at rådgivningsvirksomheden nu arrangerer et ekstra møde.
Alectia arbejder dagligt med screening og afhjælpning af PCB i bygninger, men den store interesse er alligevel kommet som noget af en overraskelse:

- Fra vores PCB-rådgivning ved vi, at der er stort fokus og opmærksomhed på området, men det kommer alligevel bag på os, at over 200 allerede har tilmeldt sig. Det er faktisk så mange, at vi må afholde endnu et gå-hjem-møde i Virum, da det første blev fuldt booket på få dage, siger forretningschef Jacob Ulrik Sachse.

Usikkerhed om PCB
Deltagerne på Alectias gå-hjem-møder er en god blanding af kommuner, virksomheder, ejendomsselskaber, entreprenører og arkitekter:

- Vi regner med, at den store interesse skyldes, at mange er usikre på, hvordan de skal forholde sig til problematikken. Det håber vi, at vi kan være med til at afhjælpe med en saglig viden, så diverse bygherrer kan forholde sig til problematikken på et fornuftigt grundlag, siger Jacob Ulrik Sachse.

Udover møderne i Virum afholder Alectia i den kommende tid lignende arrangementer i Odense, Kolding og Århus. Møderne afholdes i samarbejde med Lars Gunnarsen fra Statens Byggeforskningsinstitut.

Hvad er PCB?
PCB er et opløsningsmiddel, som kan spredes til indeklimaet og til omkringliggende arealer fra bygningsmaterialer.

PCB kan bl.a. forekomme i fugemasse i bygninger, der er opført eller renoveret i 1950’erne og frem til 1977. PCB mistænkes for at være såvel hormonforstyrrende som kræftfremkaldende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109