23948sdkhjf

Taastrup-projekt nomineret til verdens bedste ombygning

Tegnestuen Cobe har haft ansvaret for moderniseringen af Taastrup Teater, som netop er blevet nomineret på World Architecture Festival i kategorien ”Old vs. New”.
Taastrup Teaters ombygning og tilbygning blev færdiggjort i oktober sidste år, og chefarkitekt Dan Stubbergård fra Cobe rejser i næste måned til Barcelona for at præsentere projektet.

- Vi har været i konkurrence med arkitektur fra hele verden, derfor et det en stor opmuntring at Taastrup Teater nu er med i opløbet til at vinde den prestigegivende arkitektur-pris, siger borgmester Michael Ziegler.

Moderniseringen af Taastrup Teater kombinerer æstetik med funktionalitet, idet det ikke blot er udseendet, der er forbedret, men i høj grad også de indre linjer.

Formand for teatrets bestyrelse, Merete Scheelsbeck, udtaler:

- I vore dage er det vigtigt at et teater tager sig godt ud, og at publikum har komfortable vilkår, men det er lige så vigtigt at forholdene bag scenen også er optimerede. I forbindelse med ombygningen har vi forenklet arbejdsgangene og forbedret logistikken – og opnået en øget produktivitet på teatret.

Moderniseringen af Taastrup Teater er led i et omfattende kvarterløft, der også omfatter en ny park. Bag projektet har stået Realdania, Høje-Taastrup kommune og det offentligt-private partnerskab ”Kulturringen”.
Læs mere om: COBE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189