23948sdkhjf

Concepta Skabe forbedrer årsresultat

Horsens-virksomheden, der sælger køkken, bad og garderober, kom i 2009, for andet år i træk, ud med underskud. Resultatet på -3,9 mio. kroner er dog markant bedre end i 2008.
Concepta Skabe A/S fremlagde tidligere på sommeren sit 2009-regnskab, og trods et underskud på 3,9 mio. kroner kan selskabet glæde sig over væsentlig fremgang i forhold til 2008, hvor underskuddet lød på 10 mio. kroner.

Den forbedrede bundlinje skyldes først og fremmest en lang række effektivitets- og administrationsbesparende tiltag, bl.a. på it-området.

Desuden er der i årets løb foretaget omfattende reduktioner i personalet, og fra 2008 til 2009 faldt medarbejderantallet således fra 110 til 64.

Kapitaltilførsel fra moderselskab
2009-underskuddet havde samtidig den konsekvens, at Concepta Skabes egenkapital i årets løb blev negativ, og moderselskabet – TCM Group A/S – har derfor indskudt 5 mio. kroner i ny kapital.

Egenkapitalen udgør herefter knap 3,54 mio. kroner, og Concepta forventer, at der nu er lagt et fundament for en forbedret økonomi.

Ledelsen forventer således en positiv udvikling i selskabets aktiviteter. Effektiviseringerne af selskabets struktur og organisering er fortsat i 2010, og dette ventes at medføre ” betydelige forbedringer af de økonomiske resultater fremover ”.

Concepta Skabe er søsterselskab til TMK A/S, der står bag produktionen af bl.a. Tvis Køkkener og Svane Køkkenet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125