23948sdkhjf

3XN nomineret til to internationale priser

Både Middelfart Sparekasse og 3XNs designforslag til en ny Multiarena er i år nomineret til verdens største arkitekturpris: World Architecture Festival Award 2010.
De to projekter er udvalgt blandt mere end 500 indstillede projekter fra 61 lande. Projekterne er nomineret i kategorierne ’Office’ og ’Competition entries’.

Afgørelsen falder i forbindelse med World Architecture Festival 2010, hvor arkitekterne bag alle de nominerede projekter skal præsentere dem for en international fagjury.

3XNs grundlægger Kim Herforth Nielsen ser frem til festivalen, der er en vigtig platform for netværk, inspiration og faglig sparring:

- World Architecture Festival er et rigtigt godt initiativ, fordi festivalen i høj grad fokuserer på – og belønner – den byggede arkitektur. Vi arbejder selv meget internationalt, og det er utroligt inspirerende her at møde kolleger fra hele verden og høre om, hvordan de arbejder. Jeg har været med siden begyndelsen, men i år er det selvfølgelig ekstra spændende, fordi vi har to projekter med i konkurrencen, siger han.

I år er det tredje gang, der afholdes World Architecture Festival, og arrangementet tiltrækker hvert år stjernearkitekter fra hele verden. Festivalen består af en række faglige seminarer, debatter, udstillinger samt ikke mindst arkitekturkonkurrencen.

Kim Herforth Nielsen er medlem af den internationale jury, som desuden tæller navne som Sir Peter Cook, Will Alsop og danske Bjarke Ingels. Dommerne deltager ikke i bedømmelsen af egne projekter.

World Architecture Festival finder sted den 3. - 5. november i Barcelona. Læs mere på www.worldarchitecturefestival.com
Læs mere om: 3XN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109