23948sdkhjf

Unikt samarbejde bag boligprojekt i Frederikshavn

Aalborg Universitet og Frederikshavn Kommune er gået sammen om at integrere den nyeste forskning i forbindelse med byggeriet af 12 nye boliger til senhjerneskadede.
Første spadestik til centeret, der får navnet SenhjerneskadeCenter Nord, blev taget den 25. juni, og boligerne forventes at være klare til indflytning i januar 2012.

- Det er virkelig unikt, at forskning er tænkt ind i byggeriet fra start, og vi her fra AAU kan bidrage med vores viden fra alle fakulteter allerede under byggeriet, siger dekan Lone Dirckinck-Holmfeld fra Det Humanistiske Fakultet og fortsætter:

- Bygningsingeniører kan komme med forslag til, hvordan byggeriet designes mest hensigtsmæssigt, og personalet på Kommunikation kan komme med inputs til, hvordan kommunikationen plejepersonalet imellem kommer til at flyde bedst muligt i de 12 boliger.

Centeret bygges og administreres af Frederikshavn Boligforening. Udover boligerne kommer det til at indeholde genoptræningsfaciliteter, fællesrum og forskningslokaler til Aalborg Universitet, som indretter en satellitafdeling i bebyggelsen. Frederikshavn Kommune har bevilliget 7 mio. kroner til projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127