23948sdkhjf

Landinspektører udvider med ny afdeling

Landmålergården har etableret nyt kontor i Hvidovre, hvorfra virksomheden vil betjene den voksende kundeskare i Storkøbenhavn.
For bedre at kunne rådgive og udføre arbejde for en voksende kundeskare i og omkring hovedstaden, har Landmålergården valgt at etablere ny afdeling i Hvidovre

Erik Lysdal er udpeget som afdelingsleder, og kontoret, som er det niende i rækken, bliver yderligere bemandet med landinspektørerne Annette Seibæk og Michael Zier Madsen samt landmålerne Rafal Farhan og Ole Ørslev.

- Placeringen af kontor i Hvidovre gør, at vi får en central geografisk placering i forhold til vore kunder. Vi kan både løse de lokale opgaver for privatpersoner, men også hurtigt nå større kunder der benytter sig af vores ydelser og rådgivning, siger Erik Lysdal.

Om virksomheden
Landmålergården hører til blandt Danmarks største privat praktiserende landinspektørfirmaer. Virksomheden beskæftiger ca. 65 personer fordelt på afdelinger i Køge, Roskilde, Ringsted, Næstved, Sorø, Stevns, Faxe og Vordingborg samt altså nu også Hvidovre.

Udover det matrikulære arbejde løser Landmålergården opgaver inden for teknisk opmåling, fysisk planlægning, ledningsregistrering, rådgivning, geografiske informationssystemer mv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078