23948sdkhjf

Udbud må gå om i Helsinge

Syv konsortier havde søgt om prækvalifikation på Ny Helsinge Skole og Svømmehal, men Gribskov Kommune har været nødt til at starte forfra.
Årsagen er den nye aftale mellem regeringen og Kommunernes Landsforening (KL), der har ændret tidsplanen så meget, at udbuddet må gå om.

Da Gribskov Kommune modtog låne- og puljetilsagn på projektet var kravet, at spaden skulle i jorden inden årsskiftet. Denne dato er nu rykket frem til 1. oktober.

Det har ændret vilkårene så markant, at den igangværende proces må ændres. Det sker ved at annullere den udbudsproces, der for bare 14 dage siden blev besluttet af byrådet og igangsat.

Højt prioriteret projekt
Men allerede nu går en ny prækvalifikation i gang, skarpt efterfulgt af en ny udbudsproces, der tager højde for skæringsdatoen 1. oktober. Det besluttede Økonomiudvalget på sit møde torsdag den 1. juli.

- Vi får meget, meget travlt hen over sommeren, men vi prioriterer en ny skole og svømmehal så højt, at vi sætter alt ind på at kunne have en kontrakt på plads 1. oktober. Alt andet vil være for ærgerligt, siger bormester Jan Ferdinandsen.

Næste milepæl i beslutningsprocessen er at udpege de firmaer, som prækvalificeres til at afgive det endelige bud. Denne beslutning tages 2. august, hvor Økonomiudvalget holder møde.

Det nye udbud fastholder visionen og målene for projektet, en fremtidsorienteret skole og en attraktiv ny svømmehal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112