23948sdkhjf

JJW og Arcrum fusionerer

De to tegnestuer har tidligere arbejdet sammen med stor succes, og nu tager de skridtet fuldt ud.
I foråret ændrede JJW Arkitekter sin interne struktur og har siden været organiseret i to større afdelinger – ”By & Bolig” samt ”Læring & Erhverv”.

Med fusionen smelter Arcrum Arkitekters medarbejdere ind i disse afdelinger, når de henover sommeren flytter ind på ”JJWærkstedet” på Frederiksberg.

- Når vi kigger ind i fremtidens marked og vores kunders fremtidige behov, er det vores overbevisning, at det er bedst at smelte sammen. Vi får nemlig skabt den styrke, som kunderne efterspørger til deres projekter, siger JJW- indehaver Ole Hornbek.

- Samtidig får vi ved sammensmeltningen frigjort flere ledelsesmæssige ressourcer til at dyrke vores kernekompetenceområder. Det er derfor, at det er særdeles meningsfyldt at smelte sammen netop nu, fortsætter han.

Satser på sundhed
Med fusionen kommer det nye JJW Arkitekter til at stå stærkt på sundhedsområdet, som hører til blandt virksomhedens primære fokusområder i de kommende år:

- Sundhed er et gryende marked, hvor Arcrum allerede nu deltager i konkurrencerne om Panumtårnet og udvidelsen af Herlev Hospital. Mængden af opgaver vil stige de kommende år, og her vil det nye JJW Arkitekter være med i front, fortæller Arcrums hidtidige indehaver Jan Knudsen.

Han fortsætter som associeret partner med særligt ansvar for opgaverne inden for netop sundhedsområdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094