23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Alvent A/S
Steen Pedersen er tiltrådt som ny direktør og afløser ejer Jens Hess-Nielsen, der ønsker at trappe ned. Han bliver dog siddende i direktørstolen året ud.

Alvent udfører alle former for ventilationsentrepriser.

Copenhagen Markets
Jørgen Glistrup, tidligere adm. direktør Parken Sport & Entertainment, og Brian Mollerup, der bl.a. har en baggrund i Dagrofa Superbest, er indtrådt i bestyrelsen.

Copenhagen Markets er selskabet bag et nyt, stort grønttorv i Høje Taastrup, der skal erstatte det nedslidte grønttorv i Valby.

Dansk Portservice A/S
Kurt Iversen er tiltrådt som ny direktør i selskabet, der er en del af Lindab Profil. Kurt Iversen afløser Leif Frederiksen, der er gået på pension.

Sideløbende med diretør-posten skal han varetage sin nuværende stilling som chef for produktionsteknisk afdeling i Lindab Profil.

Danton A/S
Bjarne Mayland Olsen (adm. direktør i Mayland Group A/S) er udtrådt af bestyrelsen. Ib Jensen er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Danton i Næstved udvikler, bygger og sælger erhvervs- og boligbyggerier.

KPC A/S
KPC i Herning har stiftet Ny Vestcenter ApS med en direktion bestående af Claus Høgild og Bo Boulund Knudsen.

Kudsk & Dahl A/S
Henning Bæk (koncernøkonomi- og finansdirektør i Aalborg Portland A/S) er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Samtidig er Agnete Raaschou-Nielsen (adm. direktør i Aalborg Portland A/S) udtrådt af bestyrelsen, mens Ole Nørklit er indtrådt som næstformand.

Kudsk & Dahl leverer vejbygningsmaterialer og producerer desuden trapper, gelændere og altaner.

Slots- og Ejendomsstyrelsen
Nikolaj Jensen er ansat som chef for Kontorområdet i Slots- og Ejendomsstyrelsen. Han har siden december 2009 fungeret som ekstern konsulent og projektchef på styrelsens projekt om energioptimering.

Fremover vil Nikolaj Jensen skulle stå i spidsen for et sammenhængende forretningsområde for statens kontorlokaler og samtidig indgå som det femte medlem i direktionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094