23948sdkhjf

Vil bygge nyt kraftcenter for fodbolden i Århus

Århus Kommune, DBU Jylland og Langkær Gymnasium indgår et samarbejde, der blandt andet indebærer byggeri af nyt hovedsæde til DBU Jylland.
Det nye byggeri omfatter en administrationsbygning på 700 m² samt 12 dobbeltværelser til overnattende gæster i forbindelse med kurser og træningssamlinger.

Byggeriet skal opføres i tilknytning til Langkær Gymnasium i Tilst i den vestlige del af Århus. Her har kommunen endvidere indgået forlig om at bidrage med 3,1 mio. kroner til en kunstgræsbane.

- Efter mange grundige sonderinger – både her i Århus og andre steder – er vi ikke i tvivl om, at Tilst er det rigtige sted for os, siger Hans Mogensen, bestyrelsesmedlem i JBU, og uddyber:

- Dels fordi vi bliver en del af et spændende og attraktivt miljø sammen med en stor idrætsforening og en spændende uddannelsesinstitution. Og dels fordi vi kan realisere vores vision om et decideret fodboldcenter med overnatningsfaciliteter og kunstgræsbane til DBU Jyllands og DBU’s egne seminarer, kurser, events og talentsamlinger.

Opførelsen af fodboldcenteret finansieres ligeværdigt af DBU Jylland og DBU. Århus Kommune sender nu byggeriet i høring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094