23948sdkhjf

Høje Taastrup-projekt i milliardklassen rykker nærmere

Med to erfarne erhvervsfolk i bestyrelsen sætter Copenhagen Markets alle sejl for – senest i 2011 – at stikke spaden i jorden til et nyt grønttorv på cirka 90.000 etagemeter.
De to nye bestyrelsesmedlemmer er Jørgen Glistrup, tidligere adm. direktør Parken Sport & Entertainment, og Brian Mollerup, der bl.a. har en baggrund i Dagrofa Superbest.

Projektet i Høje Taastrup omfatter 22 hektar og forventes bebygget med 90.000 etagemeter ejendomme.

- Tiderne har ændret sig, og vi må hele tiden overveje, hvordan vi skal løfte sådan en opgave. Det er en halvstor opgave. Det er årsagen til, at Glistrup og jeg er kommet med. Vi satser på at lukke tingene af i 2010, så vi kan starte med at bygge i 2011, siger Brian Mollerup til dagbladet Børsen.

Ifølge avisen har både Mollerup og Glistrup indtil nu fungeret som eksterne konsulenter for Copenhagen Markets, der skal afløse det nedslidte Grønttorv i Valby. I den forbindelse arbejdes der også på et salg af den 16 hektar store grund, der huser det eksisterende torveområde.

Copenhagen Markets har på nuværende tidspunkt knap halvdelen af de kommende brugere på plads; dels i form af endelige aftaler og dels hensigterklæringer. Til gengæld kniber det med at finde investorer, men administrerende direktør Torben Flinch, regner med, at disse er fundet inden årets udgang.

Det store byggeri i Høje Taastrup har været undervejs i tre år, og fire konsortier deltog i 2008 i en EU-konkurrence om projektet. Sejren gik her til et team bestående af Pihl & Søn, Creo Arkitekter, Schønherr, Moe & Brødsgaard samt Logistik Centeret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078