23948sdkhjf

Royal eksportpris til Henning Larsen Architects

Arkitektvirksomheden modtog mandag eftermiddag Kong Frederik den Niendes Hæderspris for deres succes på det internationale marked.
På kun 50 år er virksomheden vokset til en af Europas største arkitektvirksomheder, og er aktuel med projekter i mere end 20 lande.

Det drejer sig blandt andet om udviklingen af en bæredygtig bydel i Saudi-Arabiens hovedstad.

Stor eksportandel
I 2003 var eksportandelen af omsætningen 15 procent, og direktionen satte derfor en internationalisering af virksomheden på dagsordenen.

Og det har givet resultater. For eksportandelen for regnskabsåret 2009/2010 estimeres til hele 64 procent.

Det skriver Dansk Arkitektur Center.

Et stort skulderklap
- Vi er meget stolte, og det er et stort skulderklap til alle medarbejdere. Arkitektbranchen har de seneste fem år orienteret sig mere globalt end tidligere. Danske arkitekter er efterspurgte internationalt, fordi vi arbejder med udgangspunkt i dialog og åbenhed. Danske arkitekter har en stærk tradition og er i dag førende, når det gælder bæredygtig arkitektur. Eksportprisen er med til at sætte fokus på faget og den betydning, det har for Danmarks eksport, siger administrerende direktør, Mette Kynne Frandsen.

Sammen med designdirektørerne Louis Becker og Peer Teglgaard Jeppesen fik hun overrakt hædersprisen af Hans Kongelige Højhed Prins Henrik den 14. juni kl. 15.00 ombord på
Kongeskibet Dannebrog.

De andre prismodtagere er Carl Hansen & Søn, Milestone Systems, Guldmann Holding samt DAT-Schaub Amba.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188