23948sdkhjf

Svenskere skal indrette Nordens største hotel

Thomas Eriksson Arkitekter er blevet del af det team, der skal stå for indretningen af Bella Centers kommende hotel, ”Bella Sky”, der får 814 værelser.
Det svenske arkitektkontor, Thomas Eriksson Arkitekter (TEA), indtager Danmark for første gang med et indretningsprojekt for Nordens største hotelprojekt - Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen.

TEA har tidligere lavet projekter for bl.a. Ikea, H&M og Ericsson og bliver på Bella Sky del af et indretningsteam, som desuden består af Designbrokers og byggeriets arkitekt; 3XN.

Store ambitioner
Designbrokers er en dansk virksomhed med speciale i indkøb af møbler til kontraktmarkedet, og Hans Peter Hertz, der udgør ejerkredsen sammen med Jesper S. Kempinska-Larsen, ser frem til den forestående udfordring:

- Designambitionerne er store, og vi er overbeviste om, at 3XN’s unikke arkitektoniske signatur kombineret med TEA’s store internationale erfaring i forhold til koncept- og produktdesign er et ideelt mix, siger han.

Hele designprofilen bliver ’New Nordic Cool’, hvor TEAs opgave bliver at virkeliggøre den valgte designstrategi i hotellets restauranter. 3XNs unge team skal stå for at føre bygningens flotte linjer naturligt videre til både lobby, gangarealer og samtlige 814 værelser.

Fakta:
• 814 værelser

• 32 mødelokaler

• 2 tårne på 76,5 m med unik hældning på 15 grader

• Bella Sky får 175 medarbejdere og vil blive drevet i samarbejde med Comwell, som ejer og driver hotel-, spa- og konferencecentre i hele Skandinavien.

• Omsætningen forventes at runde 300 mio. kroner årligt fra 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112