23948sdkhjf

Strejke hos Spæncom

Omkring 80 specialarbejdere på fabrikken i Aalborg har strejket siden tirsdag. Årsagen er uenigheder om lønnen.
Hos Spæncom gik medarbejderne ind til de igangværende lønforhandlinger med en forventning om, at der ikke var meget at hente.

Derfor valgte de at tilbyde en nulløsning, mens ledelsens udspil indebar en lønnedgang:

- Ledelsen vil sætte os 20-25 kroner ned i løn. Det er 40-50.000 kroner om året, og det vil folk ikke finde sig i, siger tillidsmand Karsten Olsen til Nordjyske Medier og fortsætter:

- Det er træls, og folk er trætte af det. Spæncom har altid været et godt sted, men det virker som om, ledelsen vil diktere det her, lyder det fra tillidsmanden.

Medarbejderne mødes torsdag morgen for at finde ud af, om strejken skal fortsætte.

Ledelsen forventer arbejdet genoptaget snarest
Ledelsen hos Spæncom understreger, at en lønnedgang er nødvendig og henleder opmærksomheden på betonkoncernens seneste fondsbørsmeddelse, der præges af et millionstort underskud. Et underskud, der blandt andet skal dækkes ved hjælp af en lønnedgang.

Administrerende direktør Rene Kjærsgaard-Nielsen forventer, at de ansatte går i arbejde igen torsdag, når de har besindet sig.

Han forventer dog ikke, at virksomheden vil kunne strække sig yderligere i lønforhandlingerne, da medarbejderne i Aalborg hidtil har fået en højere løn, end de ville få andre steder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125