23948sdkhjf

Markant BIG-byggeri indrettes med børneinstitution

8-tallet i den københavnske Ørestad vil til efteråret slå dørene op for en ny integreret institution.
I midten af juni måned bliver de første lejligheder i Bjarke Ingels’ 60.000 m² store byggeri, 8-tallet, udbudt til salg.

Nogenlunde samtidig begynder indretningen af en ny integreret institution i huset. Der bliver plads til ca. 148 børn, og institutionen forventes færdig i september 2010.

Det er selskabet By & Havn, der står for udviklingen af Ørestaden, og adm. direktør, Jens Kramer Mikkelsen, oplyser, at endnu en integreret institution med plads til 200 børn vil åbne i Ørestad City med udgangen af 2010:

- Den kommunale service er utrolig vigtig i en ny bydel. Det betyder meget for os tidligt at kunne pege på et hus under opførsel og sige: ”Dér kommer en vuggestue”. Eller pege på en byggegrund og sige: ”Dér kommer den næste folkeskole i Ørestad”. Selvom der i Ørestad allerede bor og arbejder mange mennesker, så er bydelen langt fra færdig – hvis man overhovedet kan tale om, at en by bliver færdig. Men vi er godt på vej. By & Havn har et stærkt fokus på Ørestad og tænker hele tiden i løsninger og muligheder, der skal bidrage til, at gøre bydelen endnu bedre, siger direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14