23948sdkhjf

Planer om ny forlystelsespark i København

Høje-Taastrup Kommune vil udarbejde en ny lokalplan, der skal bane vej for en interaktiv forlystelsespark med op mod 400 feriehuse.
Projektet er kommet på den politiske dagsorden, fordi Høje-Taastrup Kommune har modtaget en ansøgning om at etablere en forlystelsespark.

Initiativtagerne ønsker at opføre en park med bl.a. multisportsbaner, større indendørs badeland samt overnatningsfaciliteter i form af 400 to-plans ferierækkehuse og 600 campingpladser.

Forlystelsesparken kan blive nabo til det allerede planlagte ”Air-Center”, der bl.a. kommer til at indeholde en bane til luftpudefartøjer og en lodret vindtunnel.

- Med et årligt besøgstal på 1.5 mio. gæster vil forlystelsesparken få stor betydning for hele kommunen – ikke mindst for realiseringen af planerne om udvikling af Høje Taastrup bymidte, siger Laurids Christensen, der er formand for Plan- og Miljøudvalget.

Forlystelsesparken vil være meget synlig fra Roskildevej, og derfor skal lokalplanen bl.a. sikre, at den arkitektoniske helhedsløsning for bygninger og udearealer udtrykker kvalitet, sammenhæng og imødekommenhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094