23948sdkhjf

Tidligere MT Højgaard-chef skal lede Cityringen

Metroselskabet har ansat Erik Skotting som ny teknisk direktør. Han kommer fra en stilling som salgs- og projektdirektør i MT Højgaard.
Erik Skotting er 52 år, og som ny teknisk direktør kommer han til at stå i spidsen for den omfattende udbygning af Københavns Metro; det såkaldte Cityring-projekt.

Den nyudnævnte direktør glæder sig til at stå i spidsen for projektet, som han betegner som både spændende og udfordrende:

- Jeg er godt klar over, at det er et stort og kompliceret projekt, der involverer og berører mange parter. Derfor går jeg også ydmygt til opgaven, siger Erik Skotting, som tidligere bl.a. har haft ansvaret for tunnelkontrakten i forbindelse med etablering af den faste forbindelse mellem Danmark og Sverige.

Metroselskabet oplyser, at Erik Skotting tiltræder den 1. juli. Her skal han i første omgang opbygge den organisation, der skal stå for byggeledelse og tilsyn med anlægsarbejdet. Samtidig bliver han ansvarlig for de projekter, hvor kontrakterne allerede er indgået.

Ved udgangen af 2010 overtager Erik Skotting de øvrige opgaver fra den nuværende teknisk direktør, Torben Johansen, der har valgt at gå på pension.

Cityringen vil efter planen stå færdig i 2018 og får 17 underjordiske stationer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094