23948sdkhjf

Multimedieskat bremser byggebranchen

Hos Dansk Byggeri stiger bekymringen for, at multimediebeskatningen vil føre til en opbremsning i virksomhedernes it-udvikling.
Ifølge Dansk Byggeri har flere af organisationens medlemmer droppet at indføre mobile løsninger til medarbejderne på grund af multimedieskatten, og det skaber bekymring:

- Det handler ikke kun om det økonomiske aspekt, men om at mulighederne for at udvikle og optimere processer gennem brugen af it i byggebranchen bremses, siger direktør Michael H. Nielsen.

Han påpeger, at multimedier som fx mobiltelefon og bærbar pc er vigtige redskaber i byggebranchen, hvor mange ofte arbejder langt fra firmaets hjemmeadresse:

- Skal branchen kunne udvikle sig og være effektiv, kræver det, at medarbejderne deltager i den løbende kommunikation om fx materialebestilling, kvalitetssikring og indberetning af data til sagsstyringen. Derfor er det foruroligende, når vores medlemmer giver udtryk for, at de føler sig nødsaget til at opgive udviklingen og brugen af multimedier. Byggebranchen har brug for digitale løsninger for sikre deres fremtidige konkurrenceevne og styrke produktiviteten, fastslår direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.83