23948sdkhjf

Odense-selskab løfter bundlinjen markant

Barfoed Group, der beskæftiger sig med udvikling og udlejning af ejendomme, kom ud af 2009 med et overskud på 149 mio. kroner før skat.
Direktør Jørn Beier betegner resultatet som tilfredsstillende og oplyser, at fremgangen er opnået gennem stor fokus på driften af koncernens ejendomme.

Blandt andet råder Barfoed over sin egen entreprenørafdeling, som skal sikre, at alle lejemål fremstår moderne og tidssvarende.

Det er således en medvirkende årsag til, at det lykkedes at øge overskudsgraden fra 59,4 % i 2008 til 68,8 % i 2009. Dog er en ikke uvæsentlig del af årsresultatet relateret til opskrivninger på koncernens værdipapirbeholdning.

Høj efterspørgsel på stort boligprojekt
Samtidig med aflæggelsen af årsregnskabet har Barfoed Group færdiggjort et projekt med 188 boliger på Munkebjerg Park i Odense.

Byggeriet blev indledt i januar 2009 og er løbende færdiggjort fra september 2009 og frem til nu.

- Alle lejligheder har været udlejet næsten 2 måneder før færdiggørelsen, og der er på nuværende tidspunkt venteliste til ledige lejligheder, oplyser Jørn Beier.

Succesen har ført til, at Barfoed allerede har planer om at udbygge Munkebjerg Park med endnu en etape, som forventes at bestå af 50 familieboliger i to plan.

Udover byggeriet på Munkebjerg Park har Barfoed i 2009 udvidet porteføljen med to væsentlige ejendomme; nemlig overtagelsen af en ny Bauhaus-butik i Ishøj samt et OPP-projekt i Haderslev, der er udlejet til Skat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125