23948sdkhjf

TK Development vil hente millioner på fondsbørsen

En kapitalforhøjelse på 210,3 mio. kroner brutto skal være med til at sikre fremtiden hos koncernen, som på det seneste har kæmpet med dalende indtjening.
TK Development offentliggjorde torsdag et overskud på 39,5 mio. kroner før skat i 2009/10 , og sammenlignet med de forudgående år er der tale om et betydeligt fald i indtjeningen.

I indeværende år ser ledelsen dog nye muligheder for vækst, og der budgetteres med et overskud i niveauet 100 mio. kroner efter skat.

I bestræbelserne på at udnytte mulighederne har TK-bestyrelsen indstillet til generalforsamlingen, at der gennemføres en kapitalforhøjelse som fortegningsemission med et bruttoprovenu på 210,3 mio. kroner.

- Dermed styrkes det finansielle beredskab, så koncernen aktivt kan udnytte det indtjeningsmæssige potentiale i såvel eksisterende som nye projektmuligheder, oplyser TK Development i sin årsrapport.

Kapitalforhøjelsen er drøftet med koncernens storaktionærer, der sammen med private og institutionelle investorer har afgivet betingede tegningsgarantier for den samlede kapitalforhøjelse.


Læs mere om TK Developments årsregnskab: Stort fald i indtjeningen hos TK Development
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093