23948sdkhjf

MT Højgaard henter stor opgave i udlandet

Entreprenørkoncernen skal sammen med franske Dégremont designe og udvikle et anlæg til rensning af drikkevand i Bangladesh. Ordren har en værdi på 626 mio. kroner.
Hovedvægten i opgaven er at designe og bygge et konventionelt rensningsanlæg for drikkevand, der kan rense op til 225 mio. liter overfladevand i døgnet.

Samtidig skal der opføres et stort grovrensningsanlæg med en kapacitet på op til 450 mio. liter i døgnet samt anlægges et 10,3 km hovedfordelingsnet i hovedstaden Dhaka.

Ordren omfatter også design og opførelse af administrative faciliteter, samt drift og vedligeholdelse af anlægget i en periode på tre år.

- Vi er glade for opgaven, som passer godt til MT Højgaards kompetencer og store erfaring med rensningsanlæg, blandt andet i det asiatiske område, siger Jan Andersson, Area Manager i MT Højgaard.

Det er ikke første gang, at MT Højgaard henter en ordre i Bangladesh. Senest var i 2007, hvor selskabet udførte en elforsyningsopgave.

- Og vi har gode erfaringer fra tidligere samarbejde med Dégremont, så vi ved, at også deres del af opgaven vil blive løst professionelt, siger Jan Andersson.

Aftalen forventes at have en positiv betydning for MT Højgaards indtjening i opførelsesperioden, der begynder i april 2010 og slutter ultimo 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109