23948sdkhjf

Skive-virksomhed rykker ind på privatmarkedet

Midtsun i Skive har hidtil leveret solafskærmning til det professionelle byggeri, men med åbningen af en ny butik i hjembyen udvider virksomheden nu med salg til private.
Siden etableringen i begyndelsen af 2009 er det blevet til ordrer på flere markante projekter; herunder Fairway House i Ørestad og Stråleterapicentret i Herning.

Den 22. februar tog Midtsun hul på et nyt kapitel i sin historie, da virksomheden åbnede en 70 m² stor butik med salg af solafskærmning, markiser og gardiner til private.

Butikken ligger i forbindelse med Midtsuns eksisterende salgskontor i Skive, hvor tre medarbejdere er ansat.

Den første butik af flere
Med den nye butik rykker den unge virksomhed ind på et nyt marked, og forventningerne til forretningsudvidelsen er store:

- Vores forventninger til butikken er at den i sig selv bringer en omsætning på 2,5-3,5 mio. kroner på årsbasis. Måske ikke lige det første år, men så fremover, siger Ole Iversen, der er ansvarlig for forhandler- og projektsalg.

En primær årsag til optimismen er, at butikken er den eneste specialforretning i regionen, og ifølge Ole Iversen er der planer om at åbne flere butikker i fremtiden:

- Vi har allerede kig på flere andre jyske byer som turen går til, når den første butik er selvkørende, siger han.

Butikken i Skive er en del den internationale Sunoff-kæde, som alene i hjemlandet Sverige omfatter 19 enheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078