23948sdkhjf

Middelfart nomineret til international pris

EU-kommissionen har nomineret Middelfart Kommunes succesprojekt med energirenovering af de offentlige bygninger – også kaldet Middelfart-modellen - til en Energy Award.
Energirenoverede offentlige bygninger, en energibesparelse på 21% og et bedre indeklima er blandt de resultater, som nu har sikret Middelfart Kommune en nominering til EU-kommissionens pris.

Dermed er Middelfart Kommunes energiprojekt blevet optaget i det årlige katalog over Europas bedste energiløsninger:

- Vores projekt med at energirenovere de kommunale bygninger er i dag kendt i hele Danmark og kaldes Middelfart-modellen. Projektet får nu en flot anerkendelse af EU-kommissionen ved at blive nomineret til EUs Energy Awards. Middelfart-modellen bliver på denne måde kendt i hele EU til inspiration for andre større bygningsejere. Det er vi selvfølgelig stolte over, udtaler borgmester Steen Dahlstrøm.

Middelfart-modellen er et af mange konkrete projekter, som afspejler, at Middelfart Byråd bevidst satser på grøn vækst med visionsstrategien ”Middelfart – den grønne vækstkommune”.

Om EU-kampagnen for vedvarende energi
EU-kommissionen ønsker med EU-kampagnen for vedvarende energi at sende et stærkt signal om støtte til alle områdets partnere, der vil skabe merværdi ved at udbrede deres resultater og højne bevidstheden hos de centrale beslutningstagere over hele Europa om fordelene ved øgede investeringer i vedvarende energi og bæredygtige energiløsninger.

Læs mere om kampagnen på www.sustenergy.org
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094