23948sdkhjf

Schønherr hedder ikke længere Landskab

En gradvis udvidelse af ydelserne har medført, at tegnestuen fremover vil gå under betegnelsen Schønherr K/S.
- Forenklingen af vort navn vil fremover signalere den større bredde i vores kunnen, men også at vi fastholder den enkle tilgang til opgaverne som er vores kendetegn.

Sådan lyder forklaringen fra indehaver Torbens Schønherr på spørgsmålet om, hvorfor virksomheden nu har valgt at skifte navn fra Schønherr Landskab til Schønherr K/S.

Virksomheden har traditionelt haft fokus på landskabsarkitektur, men de senere år er paletten blevet udvidet til også at omfatte infrastruktur, planlægning og procesledelse.

- Vores kompetencer inden for infrastruktur og planlægning er oparbejdet gennem vundne konkurrencer, udførte projekter og frugtbare samarbejder. I mange tilfælde har vi varetaget rollen som totalrådgiver, i brede samarbejder med nogle af landets dygtigste ingeniører, arkitekter, kunstnere og eksperter, forklarer Torbens Schønherr.

Han understreger, at tegnestuen fortsat vil have to afdelinger i Danmark, beliggende centralt i Århus og København. Her arbejder tilsammen ca. 30 planlæggere, landskabsarkitekter og arkitekter.

Schønherr arbejder for øjeblikket blandt andet som totalrådgiver på strategi- og planlægningsopgaven H+, der er et 100 hektar stort område i Helsingborg. Desuden er virksomheden involveret i planlægningen af Nordhavnsvej med tilslutningsanlæg og tunnelgennemføring til Nordhavnen i København samt en udviklingsplan for Taastrup Campus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094