23948sdkhjf

Ny investor redder Tower Group

Som led i en restrukturering har det internationale selskab, BXR, stillet tegningsgaranti for den forestående emission. Den samlede kapitaltilførsel lyder på 900 mio. kroner.
Ejendomsselskabet Tower Group har siden december 2008 arbejdet på en omstrukturering af selskabet, og af de 900 mio. kroner skal de 750 mio. bruges til at afvikle gæld.

BXR Tower B.V. kommer til at eje omkring 50 % af Tower Group og vil bruge porteføljen som afsæt til en mere synlig placering på ejendomsmarkedet i Tyskland.

BXR Tower B.V. er hollandsk datterselskab af BXR Real Estate Group, som gennem et andet datterselskab har betydelige ejendomsbesiddelser i Tjekkiet.

Hos Tower Group oplyser bestyrelsen, at man værdsætter støtten fra selskabets finansielle kreditorer, aktionærer, BXR og øvrige samarbejdspartnere, der

- trods udfordrende og komplekse problemstillinger har gjort det muligt nu at fremlægge en samlet rekonstruktionsløsning, der sikrer en betydelig konsolidering af selskabet samt tilførsel af ny likviditet.

Om Tower Group
Tower Group er et dansk ejendomsaktieselskab, der råder over en portefølje på mere end 10.000 lejemål i Tyskland. Den samlede værdi af ejendommene udgør 4,6 mia. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094