23948sdkhjf

Dansk Byggeri: Ny fond kan gavne byggebranchen

Over de næste to år skal en ny fond uddele 760 mio. kroner til grøn erhvervsudvikling. Positivt tiltag, mener man hos Dansk Byggeri.
En ny lov har banet vejen for en fond, som over de næste to år skal uddele 760 mio. kroner til understøttelse af en grøn erhvervsudvikling og omstilling i Danmark.

Hos Dansk Byggeri ser man positive perspektiver i tiltaget og vurderer, at det kan komme den danske byggesektor til gode:

- Vi ved, at kravene til energirigtige løsninger hele tiden skærpes, og der ligger mange udfordringer i at modne markedet og udvikle produkter og løsninger både til nybyggeri og renovering af den eksisterende bygningsmasse. Derfor er det meget positivt, at der nu oprettes en fond, som kan understøtte erhvervslivets omstilling til at kunne levere byggekomponenter og ydelser, der skaber et mere energieffektivt og CO2-neutralt samfund, siger direktør Michael H. Nielsen og fortsætter:

- Disse mål vil mange af vores nabolande også møde i de kommende år, hvilket åbner interessante markedsmuligheder ud over det danske hjemmemarked, vurderer han.

Michael H. Nielsen påpeger dog, at det er vigtigt at rådgive virksomhederne om, hvor og hvornår de skal søge midler, således man undgår forvirring omkring de forskellige støtteordninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125