23948sdkhjf

Ny Cowi-afdeling skal løfte stort Balkan-projekt

Det danske rådgivningsfirma skal lede et infrastruktur-projekt i det vestlige Balkan. Derfor åbner man nu et projektkontor i Serbien.
Cowi skal lede et konsortium, der fra begyndelsen af i år skal sikre en hurtig og effektiv udbygning af infrastrukturen i det vestlige Balkan.

Infrastrukturprojekterne bliver udført inden for sektorerne transport, energi, miljø og social infrastruktur. Det betyder, at der blandt andet skal udbygges veje og jernbaner samt opføres rensningsanlæg, hospitaler og sociale institutioner.

Projektet bliver finansieret med et rådgivningshonorar på 100 millioner kroner fra EU-kommissionen og skal foregå i Albanien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Serbien, Montenegro, Makedonien, Kosovo og Tyrkiet.

Stort mobiliseringsarbejde
- En af udfordringerne bliver at komme flyvende fra start. Der er flere projekter, der skal sættes i gang fra dag et. Det kræver et stort mobiliseringsarbejde, forklarer projektdirektør Erling Hvid.

Arbejdet skal koordineres via et nyoprettet projektkontor i Beograd, hvor den faste bemanding udgøres af fem internationale eksperter.
Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11