23948sdkhjf

Ambitiøse planer i Nordjylland

University College Nordjylland forsøger nu at samle byggebranchen og byggeriets uddannelser om en fælles udvikling af Det Digitale Byggeri.
Over tre dage – den 21., 22. og 23. april – vil byggeriets uddannelsesinstitutioner i Nordjylland samle aktørerne i byggebranchen om fælles videndeling, udvikling og udbredelse af Det Digitale Byggeri.

Bag initiativet står Teknologi & Business ved University Colle Nordjylland, og ifølge studieleder Bruno Larsen er ”De Digitale Dage på UCN”, som projektet er døbt, det hidtil største og mest ambitiøse digitale set-up i Danmark.. Planen er at gøre arrangementet til et årligt tilbagevendende indslag.

- Ved at samle hele byggeriets fødekæde i et fælles samarbejde, hvor virksomhedernes praktiske erfaringer, uddannelsernes viden og teori, en bred kreds af højt specialiserede og engagerede undervisere samt forandringsparate, digitale elitestuderende fra alle byggeriets fag, har vi skabt optimale rammer for både på kort og langt sigt at bringe Det Digitale Byggeri videre ud over rampen, forklarer Bruno Larsen.

Han fortæller, at De Digitale Dage blandt andet vil byde på foredrag, workshops, økonomiske cost-benefit-beregninger, demonstrationer og digitale byggetekniske snapshots. Endvidere er der planer om en delprojektering at to konkrete cases, der gennemføres i et realistisk digitalt set-up med deltagelse af byggeriets virksomheder og byggeriets uddannelser.

Arrangementet bakkes op af en ny fælles hjemmeside med løbende orientering om det årlige arrangement, streamede foredrag, ny viden og konkrete cases fra det virkelige liv samt ikke mindst et fokus op udviklingen inden for Det Digitale Byggeri:

- Vi ser i første omgang hjemmesiden som samarbejdets åbne dør, men det er målet, at hjemmesiden over tid skal udvikles til en egentlig portal, der samler relevant viden, teori og praktisk erfaring om digitalt byggeri med de digitale dage som omdrejningspunkt, fortæller Bruno Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078