23948sdkhjf

Rockwool opjusterer forventningerne

Markedssituationen har været bedre end ventet i 4. kvartal, og derfor øger ledelsen nu forventningerne til både omsætning og resultat.
Afmatningen i byggebranchen har sat sine spor i regnskaberne hos Rockwool, men nedgangen bliver ikke så slem som frygtet.

Baseret på den registrerede omsætning i 2009 forventer ledelsen nu et fald i omsætningen på 18,5 % og et resultat på cirka 300 mio. kroner efter skat og minoritetsinteresser.

Ved offentliggørelsen af regnskabet for tredje kvartal lød disse tal på henholdsvis 22 % og 200 mio. kroner.

- Markedssituationen i 4. kvartal 2009 har været bedre end forudset med en opbremsning i omsætningsnedgangen sammenlignet med de forrige kvartaler på de fleste af de markeder, hvor koncernen opererer. Systems Division bidrog også med et godt resultat set i forhold til markedssituationen. Det hårde vintervejr har ikke i særlig høj grad påvirket resultatet i det sidste kvartal af 2009, oplyser Rockwool.

Rockwool-ledelsen vurderer, at også 2010 bliver et svært år, og derfor regner man indtil videre med status quo i indtjeningen.

- Markedsbetingelserne i byggeindustrien i 2010 vil fortsat være vanskelige trods den opmuntrende udvikling i 4. kvartal 2009. Vi forventer derfor et nettoresultat efter skat og minoritetsinteresser i 2010 på omtrent samme niveau som i 2009, lyder meldingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109