23948sdkhjf

Rekordoverskud hos C.C. Contractor

Herning-entreprenøren kom ud af 2008/09 med et plus på knap 46 mio. kroner. Det er næsten en fordobling sammenlignet med året før.
Trods svære vilkår i byggesektoren var der markant fremgang i såvel omsætning som resultat hos C.C. Contractor i det forgangne regnskabsår, der sluttede ved udgangen af september 2009.

Sammenlignet med 2007/08 lykkedes det at øge omsætningen med 35 mio. til 84,3 mio. kroner. Samtidig blev 2007/08-resultatet næsten fordoblet – fra 24,28 til 45,9 mio. kroner.

Den markante fremgang er realiseret på baggrund af flere store projekter i Herning-området; herunder en udvidelse af Herning-centret og et kontorbyggeri for Siemens Wind Power i Brande. Aktuelt er C.C. Contractor involveret i opførelsen af den nye, store multiarena i Herning.

Ledelsen betegner ikke overraskende resultatet som ”særdeles tilfredsstillende”, men forventer ikke, at det vil lykkes at holde niveauet i indeværende regnskabsår:

- På baggrund af den aktuelle ordresituation, og de igangværende arbejder på statustidspunktet, forventes en lavere indtjening i regnskabsåret 2009/10 end i indeværende år, lyder meldingen i årsregnskabet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063