23948sdkhjf

Stor interesse for at byudvikle Køge

54 hold har søgt om at blive prækvalificeret til at deltage i konkurrencen om Køge Kyst, der afvikles i den første halvdel af 2010.
Ansøgerne repræsenterer en stor international spændvidde med deltagere fra både Danmark og udlandet. Det høje deltagerantal glæder Kent Jönsson, projektchef for Køge Kyst:

- Vi er positivt overraskede over at have modtaget 54 ansøgninger med deltagere fra både Danmark, Europa, USA, Australien og New Zealand. Det styrker opfattelsen af, at Køge og Køge Kyst repræsenterer noget af det mest spændende byudvikling i Danmark, siger Kent Jönsson og fortsætter:

- Vores udviklingsprojekt er komplekst og kræver, at de deltagende hold har en bred sammensætning med mange forskellige faglige kvalifikationer. Vi er derfor glade for at konstatere, at hovedparten af de ansøgende hold har en tværfaglighed, der muliggør, at vi kan opfylde vores vision om at udvikle en bæredygtig ny bydel - både miljømæssigt, socialt, sundhedsmæssigt, kulturelt og økonomisk.

Udpegning af konkurrencedeltagere
Køge Kyst gennemgår alle ansøgningerne - og i slutningen af januar offentliggøres de hold, der bliver prækvalificeret til at deltage i første fase af parallelkonkurrencen.

- Vi forventer at prækvalificere 5-7 hold, der indtil midten af marts skal udarbejde en beskrivelse af, hvordan de vil arbejde med en udviklingsplan for den nye bydel i Køge, ligesom de skal angive deres forslag til hovedgreb. På baggrund af beskrivelserne forventer vi at udvælge tre hold til at deltage i den næste fase af konkurrencen. Selve konkurrencen afsluttes i slutningen af juli, hvor holdene afleverer deres forslag til en udviklingsplan, siger Kent Jönsson.

Konkurrencedeltagerne skal undervejs i forløbet indgå i tæt dialog dels med Køge Kyst og dels med borgere, interessenter og eksperter. Dialogen indledes på et programseminar i begyndelsen af februar for de fem-syv hold, der bliver prækvalificeret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093