23948sdkhjf

MT Højgaard-chef tror på comeback til projektudvikling

Koncerndirektør Peter Kofoed ser et stort potentiale i markedet for udvikling af nye bolig- og erhvervsejendomme - i provinsen.
Efter et par magre år forventer MT Højgaard nu et comeback for projektudviklingen. Det afslører koncerndirektør Peter Kofoed i et interview med Jyllands-Posten.

- I 2009 har vi ligget stille med hensyn til igangsætning af nye boliger, og der er stadig en overkapacitet i København. Men andre steder i landet vil der i løbet af 2010 igen komme gang i projektudviklingen. Især af mindre boligprojekter, siger direktøren, der ser gode muligheder i et marked for udvikling af bolig- og erhvervsejendomme i provinsen, spår han.

Aktiviteterne i de forgangne år har været på vågeblus, men direktøren er fortrøstningsfuld og tror på, at de projekter, der er lykkedes i 2009, vil være med til at bane vejen for kommende projekter:

- Vi har både sikret os adkomst til nye attraktive grunde, optimeret plangrundlaget på vores ”gamle” grunde og udviklet projekter inden for retail, siger han og fortsætter:

- Året har været præget af meget afventende aktører. Nogle har haft lange beslutningsprocesser, og andre har haft urealistiske prisforventninger. Men der har hele tiden ligget nogle projekter og ulmet i baggrunden, og jeg tror, at mange af disse nærmer sig tiden for realisering, lyder den optimistiske melding.

Kilde: Jyllands-Posten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125