23948sdkhjf

CH Udlejning fortsætter i nyt selskab

Trods konkursbegæring midt i december 2009 kører udlejer af entreprenørmateriel og værktøj CH Udlejning ufortrødent videre.
Indehaver Claus Hansen kan oplyse til Fyens Stiftstidende, at virksomheden stadig eksisterer trods en konkurs-begæring før jul.

I efteråret købte et nystiftet firma, CH Udlejning Fyn, nemlig navn og de sunde dele af CH Udlejning, hvilket gør det muligt for Claus Hansen at fortsætte med udlejning af entreprenørmateriel og værktøj fra afdelingerne i Ringe, Faaborg og Nyborg.

- Byggebranchen er ikke det bedste sted lige nu, og vi fik problemer med nogle kreditorer, forklarer Claus Hansen om årsagen til, at firmaets gamle moderselskab blev begæret konkurs.

CH Udlejning har leaset en stor del af de maskiner, der udlejes, ved hjælp af finansieringsselskaber, og da de selvsamme finansieringsselskaber hævede renten, så Claus Hansen ingen anden udvej, end at stifte et nyt firma og lade det gamle gå konkurs.

Advokat Mads Gierding fra København skal nu undersøge, om det var i overensstemmelse med lovgivningen, da Claus Hansen stiftede nyt firma og lod et andet gå konkurs.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085