23948sdkhjf

Kloge m² prisen 2009 gik til House of Dreams

18 virksomheder blev i 2009 kåret som lokale vindere af Kloge m2 prisen. på baggrund af disse har Realkredit Danmark nu fundet den endelige nationale vinder: House of Dreams.
I 2009 gik Kloge m2 prisen til en virksomhed, der havde gjort noget ekstra for at reducere CO2-udslippet.

18 virksomheder fra hele landet vandt de lokale Kloge m2 priser, og blandt disse blev tre virksomheder nomineret til den nationale Kloge m2 pris og 100.000 kroner:

- Palsgaard A/S
- Hvidbjerg Strand Feriepark ApS
- House of Dreams

Vinder blev House of Dreams i Vallensbæk, som er en spændende innovativ netværksvirksomhed, der har bygget et bæredygtigt livsstilshus.

Vinder-projektet House of Dreams
Kernen i huset er et nyt stort anlæg, "Solar Wall", der sammen med et stort aggregat sørger for opvarmning, køling og luftskifte i et og samme system, som udelukkende anvender solen som energikilde.

Palsgaards nominerede projekt
Palsgaard er en virksomhed i fødevarebranchen, som gennem etablering af halmvarmeværk, installation af bevægelsessensorer, udskiftning af kølekondensatorer samt varmegenvinding mv. forventer at spare 5.800.000 kWh i forhold til tidligere år.

Hvidbjerg Strand Ferieparks nominerede projekt
Hvidbjerg Strand Feriepark ApS har ved opførsel af en ny wellness-bygning gjort brug af jordvarmeanlæg og solfanger som alternative kilder til bygningens energiforbrug.

Det er Realkredit Danmark, der uddeler prisen.

Kilde: Realkredit Danmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093