23948sdkhjf

Skejby-højhus tæt på grønt lys

Miljøvurderingen af et 115 meter højt byggeri i Skejby ved Århus er faldet positivt ud, og nu skal projektet i offentlig høring.
Jyllands-Posten skriver fredag, at realiseringen af planerne om et højhus i Skejby i 30 etager er rykket et skridt nærmere.

Projektet, der kommer til at rumme op mod 48.000 etagemeter, har netop fået grønt lys i miljøvurderingen og skal nu i offentlig høring.

Det er anden gang, at højhuset kommer i høring. Sidste sommer var projektet ude i en såkaldt forudgående offentlig høring og er siden blevet rettet til som følge af Århus Kommunes højhuspolitik.

Det har blandt andet medført, at to fritstående bygninger er blevet forbundet af en mellembygning, og ifølge Carsten Lützen fra kommunens afdeling for planlægning og byggeri har det skabt et bedre projekt:

- Det, der står tilbage, er et mere harmonisk projekt, hvor mellembygningen binder det hele sammen til en helhed. Og så er der kommet styr på vinden, siger han til avisen.

Huset skal efter planen opføres på Graham Bells Vej tæt på Ikea. Bygherre er Niels Albertsen, der ejer selskabet N.A. Skejby.

Kilde: Jyllands-Posten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078