23948sdkhjf

Opkøb sikrer vækst hos Blendex

Producenten af solafskærmning opnåede i 2008/09 en fremgang i bruttofortjenesten på cirka 50 %. En væsentlig årsag til væksten er overtagelsen af konkursboet efter Dasolas.
Blendex, der producerer solafskærmning til det professionelle marked, kan glæde sig over markant fremgang i det forgangne regnskabsår.

Virksomheden øgede her sin bruttofortjeneste med 50 % til 15 mio. kroner, mens resultatet før skat endte på 3 mio. kroner mod beskedne 26.000 kroner i 2007/08.

I betragtning af markedsforholdene betegner direktør Jørgen Frost resultatet som meget tilfredsstillende, og med afsæt i en solid ordrebeholdning ser han gode muligheder for at komme igennem 2009/10 med et resultat på niveau med i år.

Styrket position
Direktøren fremhæver Blendex’ køb af konkursboet efter konkurrenten Dasolas som en væsentlig årsag til fremgangen.

Blandt andet er det lykkedes at skabe relationer til en række tidligere Dasolas-kunder, og sammen med etableringen af en ny afdeling i Hinnerup ved Århus har Blendex formået at styrke sin position væsentligt.

- Endelig kan vi se tilbage på en pæn stigning i serviceomsætningen, hvor vores egne servicemontører gennemfører et stigende antal faste serviceeftersyn foruden nødvendige reparationer og udskiftninger af defekte komponenter, forklarer Jørgen Frost.

Blendex har produktion og administration i Værløse og beskæftiger cirka 55 medarbejdere. Produktprogrammet omfatter alle former for udvendig solafskærmning, mørkelægning og indvendige interiør-screens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126